OmegaOptics


Ονομάζομαι Χρήστος Πεππές και είμαι ο ιδρυτής, ιδιοκτήτης και διευθύνων του καταστήματος οπτικών ΄΄Οmegaoptics΄΄που βρίσκεται στην Βουλιαγμένης 225 και Κλειούς 1 από το 1996. Είμαι γόνος μεταναστών του Βελγίου όπου και γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα. Το ενδιαφέρον μου για τους φακούς εξελίχτηκε με τα χρόνια σε επαγγελματικό προσανατολισμό και στο αντικείμενο των σπουδών μου, της οπτικής οπτομετριας. Η αγάπη μου για την Ελλάδα και το επάγγελμα μου ήταν ο λόγος της ίδρυσης του καταστήματος μου. Τώρα με την ευκαιρία των εορτασμών των δεκαπέντε χρόνων λειτουργίας καθώς και με την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για ποιότητα και υπηρεσίες του επιπέδου που μόνο εμείς ξέρουμε τόσα χρόνια να προσφέρουμε, εγκαινιάζουμε το πρώτο διαδικτυακό μας κατάστημα στα ίδια πρότυπα και με τις παραδοσιακές πλέον παροχές. Η κίνηση αυτή δεν ήταν τυχαία. Η πείρα που αποκτήσαμε, η υψηλή επαγγελματική κατάρτιση αλλά και η γενετήσια σχεδόν αγάπη μας για το αντικείμενο της εργασίας μας, μας οδήγησαν να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Το κατάστημα ΄΄omegaoptics΄΄ δεν είναι απλά διεκπαιρεωτες και εκτελεστές συνταγών. Ούτε ένα ΄΄πρατήριο΄΄ οπτικών ειδών. Ακούμε και καταγράφουμε το πρόβλημα του πελάτη συνεπίκουροι του οφθαλμίατρου, εξετάζουμε και προσφέρουμε λύσεις ανάλογα με το ιστορικό, τις ανάγκες, την χρήση και πάνω απ όλα τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη. Γιατί άλλες είναι οι ανάγκες ενός χρήστη Η/Υ, άλλες ενός οδηγού οχήματος, ενός οδοντογιατρού ή ενός πιλότου.

Το εργαστήριο μας

Όραση - Μετρήσεις

Όταν λέμε όραση εννοούμε την ικανότητα του ματιού να αντιλαμβάνεται αντικείμενα σε μικρή και σε μεγάλη απόσταση. Φυσικά οι παθήσεις που αφορούν τα μάτια είναι πολύ περισσότερες και περίπλοκες. Η όραση δεν είναι κάτι σταθερό. Εξωτερικοί αλλά και ψυχοσωματικοί ενδογενής παράγοντες μπορούν ανά πάσα στιγμή να την επηρεάσουν και με αυτόν τον τρόπο πρέπει να αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία, ο αστιγματισμός ή η πρεσβυωπία. Εμείς λοιπόν για κάθε πελάτη συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία, δημιουργώντας και διατηρώντας ένα πλήρες ιστορικό δίνοντας μας την δυνατότητα να παρακολουθούμε την εξέλιξη της όρασης του μέσα στον χρόνο, δίνοντας βάση στην πρόληψη. Κάθε οπτική πάθηση πρέπει να αντιμετωπίζεται με το σωστό οπτικό μέσο (οφθαλμικοί φακοί, φακοί επαφής, βοηθήματα χαμηλής όρασης).
Εμείς σε αντίθεση με τα περισσότερα καταστήματα προσεγγίζουμε με αυστηρότητα και επαγγελματισμό την κάθε περίπτωση, εξετάζουμε την πρόταση του θεράποντος ιατρού και μαζί βρίσκουμε την πιο προσιτή λύση.
_Η ποικιλία των φακών και η σωστή επιλογή τους αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας στην προσαρμογή του πελάτη σε αυτούς. Το ίδιο ισχύει και για τους πολυεστιακους φακούς επαφής και αυτός είναι ο λόγος της συνεργασίας του καταστήματος μας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οπτικών ειδών του κόσμου, όπως Hoya, Essilor, Tokai, Rodenstock και άλλες. Εγγύηση στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας είναι η συνεχής ενημέρωση και η υψηλή μας κατάρτιση που επιτυγχάνεται παρακολουθώντας διαρκώς σεμινάρια σε θέματα οπτομετριας, φακών επαφής και τεχνολογία κρυστάλλων που σε συνάρτηση με τα υπερσύγχρονα εργαστήρια που στεγάζονται στον πρώτο όροφο του καταστήματος μας, μας διατηρούν σε ένα πολύ υψηλό επιστημονικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.


Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο τηλέφωνο (+30)210 - 9714683
Επισκεφτείτε μας
Omega Optics
Οπτικά Πεππές
Λ. Βουλιαγμένης 225
Δάφνη 17237,Αθήνα
info@omegaoptics.gr
Master Card Payment Visa Card Payment Paypal Payment Eurobank Rapid SLL Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής